top of page

5 Super filme la TV in acest weekend! Vezi aici recomandarile! (24-26 Februarie 2023)

Avem si in acest weekend niste super filme la TV, daca nu ai chef sa cauti neincetat cel mai bun film pe Netflix, HBO Max, etc. Asadar, mai jos regaseste 5 recomandari de super filme, pentru vineri, sambata si duminica. Sa incepem.


Vineri - Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) - IMDB 8.2

22:00, TV1000


Actiune, Comedie


Eddy isi convinge trei dintre prietenii sai sa stranga bani pentru un joc de poker impotriva unui puternic mafiot local, Hatchet Harry. Eddy pierde, dupa care Harry ii ofera o saptamana pentru a plati inapoi 500.000 de lire sterline. Un film castigator al premiului BAFTA, cu Jason Statham si Jason Flemyng in rol principal.


Sambata - Chasing Amy (1997) - IMDB 7.2

22:10, TV1000


Comedie, Romantic


Holden si Banky sunt artisti de benzi desenate. Totul merge bine pentru ei pana cand o intalnesc pe Alyssa care este de asemenea o artista de benzi desenate. Holden se indragosteste de ea, dar sperantele lui sunt zdrobite cand afla ca ea este lesbiana. Un film cu Ben Affleck in rol principal.


Sambata - Demolition (2015) - IMDB 7.0

23:00, Pro Cinema


Comedie


Un bancher de succes se lupta dupa ce si-a pierdut sotia intr-un tragic accident de masina. Cu ajutorul unui reprezentant al serviciului pentru clienti si al fiului ei tanar, el incepe sa reconstruiasca viata. Cu Jake Gyllenhaal in rol principal.


Duminica - Before I Go to Sleep (2014) - IMDB 6.3

20:30, Pro Cinema


Mister, Thriller


O femeie se trezeste in fiecare zi, fara a-si aminti nimic ca urmare a unui accident traumatic din trecutul ei. Intr-o zi, apar noi adevaruri terifiante care o fortează sa puna la indoiala tot ce stia despre cei din jurul ei.


Duminica - The Age of Adaline (2015) - IMDB 7.2

21:00, AXN


Romantic, Drama, Fantezie


O tanara nascuta la inceputul secolului al XX-lea, ramane fara a stii ce varsta are, dupa un accident. Dupa multi ani de singuratate, ea intalneste un barbat care ii tulbura tot ce credea despre viata ei. Cu Blake Lively si Harrison Ford in rol principal.


Citeste si:


15.034 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page