top of page

5 filme psihologice super bune, disponibile pe Netflix!

Ne plac filmele pline de mister cu intorsaturi ciudate de situatie si putin SF la mijloc. Un film thriller psihologic bun trebuie sa te faca sa-ti pui intrebari si dupa cateva zile de la vizionare, sa te faca sa cauti pe net explicatia finalului ambiguu sau cel putin sa-ti ramana in memorie o perioada. Mai jos regaseste 5 filme psihologice super bune, disponibile pe Netflix. Sa incepem.


Forgotten (2017) - IMDB 7.4

Mister, Thriller


Cand fratele sau rapit se intoarce intr-un mod straniu, aparent diferit, fara amintiri din ultimele 19 zile, Jin-seok urmareste adevarul din spatele rapirii. Un film care va va tine cu sufletul la gura pana la final. Un film excelent care iti da fiori si care te va tine in canapea timp de 1h48min.


I Care a Lot (2020) - IMDB 6.3

Crima, Drama, Comedie


Un tutore legal cel putin dubios (excelenta actrita Rosamund Pike) care delapideaza ilegal economiile batranilor de care se ingrijeste, are probleme atunci cand o persoana pe care vrea sa o escrocheze se dovedeste a fi mai mult decat pare la prima vedere.


The Devil All The Time (2020) - IMDB 7.1

Crima, Drama, Thriller


Personaje sinistre converg in jurul unui tanar dedicat sa-i protejeze pe cei pe care ii iubeste intr-un oras postbelic plin de coruptie si brutalitate.


Mirage (2018) - IMDB 7.4

Drama, Fantezie, Thriller


Doua furtuni la diferenta de 25 de ani. O femeie ucisa. Doar 72 de ore pentru a descoperi adevărul. Un film cu un final la care nu te vei astepta.


Fractured (2019) - IMDB 6.4

Thriller


Un cuplu se opreste la o benzinarie, unde fetita lor de 6 ani cade intr-un accident ciudat. Se grabesc la un spital. Ceva dubios se intampla acolo. Sotia si fiica dispar. Totul ia o intorsatura cel putin sinistra.


Citeste si:


78.378 afișări0 comentarii

Commentaires


Film sau Serial?

bottom of page