top of page

5 Filme de comedie la care vei rade cu gura pana la urechi - Partea I

UPDATE: A aparut si partea a 2a - o poti citi aici:



Daca si tu te-ai saturat de filme de comedie "fake" care promit ca te vor face sa razi pana cazi de pe canapea (dar niciodata nu se intampla asta), ei bine, join the club. Genul "dramedy" (comedie + drama) a intrat in scena de cativa ani si strica tot ce inseamna filme de comedie de calitate.


Asadar, citeste acest articol pentru a descoperi/redescoperi filme de comedie la care razi. Nu drame romantice cu iz de zambet in coltul gurii.


PARTEA I


Sa incepem, zic.



1. Why Him (2016) - Nota IMDB 6.2


Pe scurt: daca nu stiai ce inseamna bukkake, ei bine...o sa afli! Nu urmari acest film alaturi de parinti pocaiti sau prieteni care nu suporta injuraturile!


Povestea: O adunare de familie de sarbatori cum nu se poate mai neobisnuita incepe sa se destrame atunci cand Ned Fleming (tatal super-protectiv) isi da seama că iubitul milionar al fiicei sale din Silicon Valley este pe cale sa puna intrebarea. Titties, caterinca si multe referinte pe care o sa le prinzi cu siguranta daca ai trait in prezentul cinematografiei din ultimii 20 de ani!




2. Meet the Fockers (2004) - Nota IMDB 6.3


Pe scurt: e suficient sa-ti spun ca pe el il cheama Gay Focker! Woooot?! :))


Povestea: Iadul se dezlantuie cand familia Byrnes intalneste pentru prima data familia Focker.



Pro tip: Inainte de a urmari "Meet the Fockers" vezi neaparat "Meet the Parents" - garantat mori de ras.

Not-so-pro tip: Mai e si "Little Fockers" care este okish, daca n-ai altceva mai bun de facut.



3. The Hangover (2009) - Nota IMDB 7.7


Pe scurt: petrecea burlacilor, varianta cea mai "nasoala" posibil.

Povestea: Trei prieteni se trezesc la o petrecere a burlacilor din Las Vegas, fara amintiri despre noaptea precedenta si despre prietenul lor, burlacul disparut. Vor rascoli prin tot orasul, dar oase isi vor gasi prietenul inainte de nunta lui?



Pro tip: Vezi si Hangover II si Hangover III.




4. Girls Trip (2017) - Nota IMDB 6.2


Pe scurt: petrecea gagicilor, varianta neortodoxa :)

Povestea: Atunci cand patru prietene de o viata pleaca in excursie la New Orleans pentru Festivalul anual Essence, prieteniile sunt reaprinse, viata salbatica reincepe si exista destule baruri, dansuri, bauturi, caterinca si cearta pentru ca ele sa faca orasul sa roseasca.




5. 21 Jump Street (2012) - Nota IMDB 7.2


Pe scurt: Doi pampalai ajunsi politisti sunt trimisi inapoi la liceu sa dejoace o afacere cu droguri. Channing Tatum si Jonah Hill (pe vremea cand era gras si amuzant).

Povestea: O pereche de politisti slab cotati sunt trimisi inapoi la un liceu local pentru a se amesteca printre elevi si a distruge o retea de droguri sintetice.



Pro Tip: Vezi neaparat si 22 Jump Street! O sa mori de ras!





Vizionare placuta!

28.537 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page