top of page

4 Filme romantice super bune, disponibile pe Netflix, pe care nu ai voie sa le ratezi!

Chiar daca genul "romance" nu este pe placul tau sau daca nu esti un romantic incurabil, tot trebuie sa incerci aceste filme. Mai jos un top scurt de 4 filme super bune din categoria romance.


Marriage Story (2019) - IMDB 7.9

Drma, Romantic


Filmul este castigator al unui premiu Oscar! Un regizor de scena si sotia sa actrita trec printr-un divort obositor si de la o extrema la alta - lucru care ii poate uni sau desparti definitiv. Scarlet Johansson si Adam Driver joaca in acest film excelent, regizat de Noah Baumbach.



To All The Boys I've Loved Before (2018) - IMDB 7.0

Comedie, Romantic, Drama


Scrisorile secrete de dragoste ale unei adolescente sunt expuse public si fac ravagii in viata ei amoroasa. Un film super simpatic cu o poveste frumoasa - un film usor de vizionat pe care vi-l recomandam cu drag!


Always Be My Maybe (2019) - IMDB 6.8

Comedie, Romantic


Toti au presupus ca Sasha si Marcus vor ramane impreuna, cu exceptia lui Sasha si Marcus. Reconectandu-se dupa 15 ani, cei doi incep chiar si ei sa se intrebe - este acest lucru posibil?


The Half of It (2020) - IMDB 6.9

Comedie, Romantic


Cand adolescenta inteligenta dar fara prea multi bani, Ellie Chu, accepta sa scrie o scrisoare de dragoste pentru un baiat cool din echipa de fotbal, ea nu se asteapta sa devina prietena lui - sau chiar...sa se indragosteasca de el.


Citeste si:


46.982 afișări0 comentarii

Comentários


Film sau Serial?

bottom of page