top of page

3 Filme Thriller, disponibile pe Netflix, pe care trebuie sa le vezi acum!

Asa cum am scris in multe dintre articolele noastre, consideram genul thriller ca fiind unul complet - este genul cu cea mai complexa poveste, are putina actiune, putin horror si ceva drama. In acest sens, am pregatit mai jos un top de 3 filme exceptionale, disponibile pe Netflix, pe care nu ai voie sa le ratezi! Sa incepem.



Zodiac (2007) - IMDB 7.7

Crima, Mister


Filmul este bazat pe intamplari adevarate. Un film care te va tine cu sufletul la gura - cu Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr. si Mark Ruffalo.

Intre 1968 si 1983, un artist de benzi desenate din San Francisco se transforma intr-un detectiv amator obsedat de a-l gasi pe Zodiac Killer, o persoana neidentificata care terorizeaza nordul Californiei cu o simfonie de ucideri.


Nocturnal Animals (2016) - IMDB 7.5

Drama, Thriller


Amy Adams si Jake Gyllenhaal joaca in acest thriller exceptional si pe alocuri socant (sau sa zicem, cu intorsaturi neasteptate), ce a fost nominalizat la Oscar.

O proprietara bogata de galerie de arta este bantuita de romanul fostului ei sot, un thriller violent pe care il interpreteaza ca pe o poveste simbolica de razbunare.



The Talented Mr. Ripley (1999) - IMDB 7.4

Drama, Thriller, Crima


Pe langa faptul ca a fost nominalizat la nu mai putin de 5 premii Oscar, filmul are o distributie de exceptie: Matt Damon, Jude Law si Gwyneth Paltrow.

La sfarsitul anilor 1950 in New York, Tom Ripley este trimis in Italia pentru a-l recupera pe Dickie Greenleaf, un playboy milionar bogat si rasfatat. Dar cand planul esueaza, Ripley ia masuri extreme.


14.540 afișări0 comentarii

Comentários


Film sau Serial?

bottom of page