top of page

3 Filme psihologice noi, disponibile pe HBO si HBO Max!

O poveste plina de suspans, rasturnari bizare de situatie si mai ales...mult mult neprevazut. Asa putem caracteriza un film psihologic - adaugam si un pic de thriller si ai obtinut un mix perfect. Mai jos am selectat 3 filme foarte bune de gen psihologic, disponibile pe HBO si HBO Max. Sa incepem.


1. The Little Things (2021) - IMDB 6.3

Crima, Mister, Drama


Un film cu 3 actori de exceptie: Denzel Washington, Rami Malek si Jared Leto, intr-o poveste de crima cu multe intorsaturi de situatie.

Seriful adjunct al judetului Kern, Joe Deacon, este trimis la Los Angeles pentru ceea ce ar fi trebuit sa fie o misiune rapida de strangere de dovezi. In schimb, el devine implicat in cautarea unui criminal in serie care terorizeaza orasul.


2. Don't Worry Darling (2022) - IMDB 6.2

Drama, Thriller


O gospodina din anii 1950 care traieste cu sotul ei intr-o comunitate experimentala utopica, incepe sa-si faca griji de faptul ca jobul lui ar putea ascunde secrete tulburatoare.

Un film cu Florence Pugh, Harry Styles si Chris Pine.


3. Joker (2019) - IMDB 8.4

Crima, Drama, Thriller


Un film castigator al 2 premii Oscar, dintre care unul obtinut de Joaquin Phoenix pentru cel mai bun rol al sau pana in prezent. Un comediant de stand-up cu probleme mentale intampina o serie de intamplari nefericite care in final conduc la crearea unui raufacator iconic.


(scos intre timp din grila HBO Max) Old (2021) - IMDB 5.8

Drama, Mister, Horror


O familie aflata in vacanta descopera ca plaja retrasa, unde se relaxeaza pentru cateva ore, ii face cumva sa imbatraneasca rapid, reducandu-si durata vietii la o singura zi.


Citeste si:

8.176 afișări0 comentarii

Comments


Film sau Serial?

bottom of page