top of page

3 Filme de comedie noi la care vei rade garantat si te vor relaxa, disponibile pe HBO Max!

Filmele de comedie au rolul de a ne destinde, de a rade si a ne relaxa. Un film de comedie bun te poate face sa uiti de grijile de zi cu zi, chiar si daca o faci pret de 1-2 ore. Mai jos am ales 3 filme noi de comedie disponibile pe HBO Max, la care veti rade garantat si care va vor relaxa. Sa incepem.


The Lost City (2022) - IMDB 6.1

Comedie, Actiune, Aventura


O aventura prin jungla cu Sandra Bullock, Channing Tatum, Brad Pitt si Daniel Radclife - nu suna rau, asa-i? Ei bine, asta promite filmul "The Lost City": multe faze funny, actiune si multa aventura. Filmul spune povestea unei scriitoare de romane de dragoste care este plecata in turneu cu fotomodelul cartii ei si care este prinsa intr-o tentativa de rapire undeva prin...jungla!


Delicious (2021) - IMDB 7.0

Comedie, Drama


Franta, 1789, chiar inainte de Revolutie. Cu ajutorul unei tinere surprinzatoare, un bucatar care a fost concediat de nobilul sau stapan gaseste puterea de a se elibera de pozitia sa de servitor si deschide primul sau restaurant.


Official Competition (2022) - IMDB 6.1

Comedie


Un om de afaceri bogat angajeaza un regizor celebru pentru a ajuta la realizarea unui film de succes. Un film cu Penelope Cruz, Antonio Banderas si Oscar Martinez in rolurile principale.

Citeste si:


4.603 afișări0 comentarii

Comentários


Film sau Serial?

bottom of page